Nuorisotilat

Mitä?

Nuorisotilat tarjoavat mahdollisuuden nuorten vapaamuotoiseen illanviettoon. Tarjolla on tavanomaisen rupattelun lisäksi valikoima aktiviteetteja. Tiloilla voit muun muassa pelata kaikkea lautapeleistä biljardiin ja PlayStation-peleihin. Nuorisotilatoiminta on suunnattu kuudesluokkalaisille ja sitä vanhemmille!

(Torstaisin on varhaisnuorten, 4-6 lk., omat tilat klo 17-20)

Missä?

Lappajärven kunnan nuorisotilat sijaitsevat osoitteessa Maneesintie 1 A 4, saman katon alla 4H:n toimiston kanssa. Rakennuksen toisella puolella sijaitsee Heikin Grilli. Yhdistyksen omaa toimistoa lukuunottamatta tilat ovat yleisessä käytössä, ja niitä hyödyntävät muun muassa MLL:n ja SPR:n paikallisosastot.

Milloin?

Nuorisotilat ovat auki elokuusta toukokuuhun seuraavasti:

Ke klo 17-21

Pe klo 17-22

Parittomat lauantait klo 18-22

Huomioitavaa

Kaikenlainen päihteiden käyttö on 4H:n tilaisuuksissa ja nuorisotiloilla on kiellettyä, samoin päihtyneenä esiintyminen. Nuorisotilojen edusta on savuton alue. Alaikäisten osalta havaitut tapaukset ilmoitetaan viranomaisille.

Kuka nuorten parissa?

Valvojina tiloilla toimivat Tanja Näätänen ja Jaana Virsula. Mikäli sinua huoltajana tai nuorena painaa jokin nuorisotiloihin liittyvä asia tai haluat tiedustella jotakin, otathan yhteyttä. 

Viesti koskien nuorisotiloja

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.