Jäsenyys

Miksi jäseneksemme?

 

  • Maksuton osallistuminen kerhotoimintamme ja useimpiin tapahtumiimme koko kauden (1.9-30.9).
  • Olet vakuutettu! Tapaturmavakuutus kattaa kaikki 4H:n tilaisuudet; kerhot, kurssit ja tapahtumat.
  • Voit osallistua 4H-järjestön valtakunnallisiin kilpailuihin, tempauksiin, kansainväliseen toimintaan, ryhtyä 4H-yrittäjäksi tai hakea vaikkapa 4H-vaihtariksi.
  • Mahdollistat monipuolisen paikallistoiminnan.

Jäsenmaksu

Vuosittainen jäsenmaksu on 35 €. Mikäli samassa taloudessa on useampi perheenjäsen, ei summa kuitenkaan nouse kohtuuttomaksi - perhemaksu 70 euroa kattaa vaikka kymmenhenkisen joukon maksuvelvoitteet!

LIITY JÄSENEKSI

 

Jäsen, päivitäthän tietosi – näin saat digitaalisen jäsenkortin käyttöön

4H on siirtynyt käyttämään digitaalista jäsenkorttia. Pääset kirjautumaan omalle jäsenkortillesi osoitteessa oma.4h.fi. Käyttäjätunnuksesi on matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Tilaa itsellesi salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Samalla toiminnolla voit tilata itsellesi uuden salasanan.

Jos jäsentiedoistasi/lapsesi jäsentiedoista/perheenne jäsentiedoista ei löydy huoltajan yhteystietoja (sähköposti, puhelinnumero), et pääse kirjautumaan digitaaliselle jäsenkortille. Tällöin sinun tulee olla yhteydessä meihin (lappajarvi@4h.fi), jotta voimme tallentaa huoltajan yhteystiedot jäsenrekisteriimme. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan oma.4h.fi:hin.

4H:n jäsenenä tietosi ovat jäsenrekisterissämme. On tärkeää, että päivität jäsentietosi, kun osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai esimerkiksi matkapuhelinnumerosi on muuttunut. Pystymme palvelemaan jäseniämme parhaiten silloin, kun jäsentiedot ovat ajan tasalla.

Digitaalisessa jäsenkortissa eli oma.4h.fi:ssä pääset tarkistamaan ja muokkaamaan tietojasi. Perheen huoltajana pääset tarkistamaan ja muokkaamaan kaikkien perheen jäsenten tietoja. Muistathan käyttää samaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa vain yhdellä henkilöllä.

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi niin paikallisia kuin valtakunnallisia jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla digitaalisella jäsenkortillasi.

Tarkempaa tietoa digitaalisesta jäsenkortista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasentietojen-muokkaaminen/

Tarkempaa tietoa jäseneduista: https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasenedut/

Jos tahdot syystä tai toisesta lakkauttaa jäsenyytesi, voit tehdä sen oma.4h.fi:ssä jäsentiedoissasi tai alla olevalla lomakkeella.

Kiitos, kun tuit toimintaamme!